Your metal
solution partner.

tlf: 40 33 76 04


Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tror på at personlig kontakt og god kundeservice er nøglen til et godt samarbejde. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak.

Kontakt os

Kontakt os: 

Adm. direktør / CEO Karsten Bækgård

Mail: kbn@in-service.dk

Tlf.: +45 4033 7604 

 

Teknisk direktør / CTO Flemming Juhl

Mail: flemming@in-service.dk 

Tlf.: +45 2085 3510

Åbningstider

Mandag-torsdag: 7:00-15:30

Fredag: 7:00-12:30

Lørdag-søndag: Lukket 

Kontakt os

Og få en ekspertvurdering af dit projekt

Vi er en virksomhed med fokus
på kvalitet, service og fleksibilitet.

Værdien af et godt samarbejde i et projekt kan have en afgørende indflydelse på projektets succes. Hos INSERVICE er vi kendt for vores ekspertise og professionelle tilgang til projekter og tekniske løsninger. Når I samarbejder med os, kan I drage fordel af vores mange års erfaring, viden, ressourcer og kvalitetssikring.

Vi står altid til rådighed når det drejer sig om metalbearbejdning, vandskæring, kantbukning, svejsning/sammenføjning, og tegning af 3D konstruktioner med dokumentation. Vi tager altid i mod en udfordring. Derfor er vi med stoltheld klar til at være med fra start på specialopgaver. Tøv derfor ikke med at drøfte dine tanker med vores team. Vi kombinerer maskinparken, for arbejdsmetoderne og vores kompetencer til i én samlet løsning, som matcher kundens behov.

 

Hos INSERVICE har vi over en længere årrække været underleverandør inden for stålindustrien. Med os som jeres samarbejdspartner er I sikret partnerskab fra dag et. Kontakt os allerede i dag og hør mere om jeres muligheder. Vi kan bistå i alt fra idéfasen, til udviklingen, og til at sikre de nødvendige godkendelser af jeres produkt.