Your metal
solution partner.

tlf: 2085 3510


3D PRINTING

Hos INSERVICE tilbyder vi 3D-print i forstærket nylon egnet til funktionelle prototyper såvel som emner til endeligt brug såsom maskindele, fiksturer, modeller osv.

3D-print er en produktionsproces der er velegnet til produktionen af emner, der ikke kan produceres ved hjælp af traditionelle bearbejdningsprocesser som spåntagning. Dette gør 3D-print ideel til produktion af emner med komplicerede udformninger, men også til produktionen af mindre serier eller enkelte specialemner.

Som underleverandør inden for 3D-print sikrer vi, at hvert enkelt projekt reflekterer kvalitet, præcision og innovation. 

 

Markforged Mark Two

Ved INSERVICE benytter vi Markforgeds Mark Two 3D Printer, som er den eneste 3D-printer på markedet, der giver muligheden fra at gå fra CAD til stærke, robuste dele. Fordelen ved denne model er ydermere at den har 2 dyser, en til grundmaterialet (ONYX - plastik) og en til kulfiber, kevlar og glasfiber.

De 3 tilsats materialer er med til at forstærke emnet. Hvis man vælger kulfiber som forstærkning kan emner laves i samme styrke som aluminium.

Fordelene ved 3D Print

De 3D-printede emner printes i et meget modstandsdygtigt forstærket nylon-materiale, der efter behov yderligere kan forstærkes med sammenhængende fibre af enten kulfiber, glasfiber eller kevlar. Forstærkes emnerne med sammenhængende kulfibre opnås der styrke og stivhed på niveau med aluminium, hvilket gør det muligt at anvende dem som funktionelle prototyper og/eller til endeligt brug som eksempelvis maskindele. Kevlar-forstærket emner er yderst slagfaste og egner sig godt til brug i dele der udsættes for gentagne belastninger.

Byggevolumen er på 320 x 132 x 154 mm med en maksimal printopløsning på 0,1 mm.

Der tilbydes også print i det bionedbrydelige og farvet materiale PLA samt i alm. nylon.

Få en ekspertvurdering
af dit projekt

Ring til Flemming: 

+45 20 85 35 10