Your metal
solution partner.

tlf: 40 33 76 04


Vandskæring i aluminium

Hvis du mangler en virksomhed, der kan vandskære i aluminium for dig, så er du landet det helt rigtige sted. Hos INSERVICE er vi nemlig eksperter i vandskæring af alverdens materialer - og det gælder naturligvis også, når det kommer til aluminium. 

Vandskæring i aluminium er det helt rigtige valg, hvis du vil have skåret noget præcist, som efterlader ingen eller meget begrænset efterbehandling af materialet.

På vores adresse i Karup har vi de helt rette maskiner og ansatte til at løse din udfordring. Det har vi gjort siden 1989, og vores kunder er vant til at modtage kvalitet til tiden uanset projektets størrelse. 

Vandstråleskæring i aluminium giver præcist snit

Sammenlignet med andre materialer er aluminium lidt blødere og følsomt. Derfor skal der ikke nødvendigvis meget til, før at emnet får en forkert facon, hvis det ikke bliver behandlet 100 % korrekt.

Det bliver selvsagt endnu vigtigere, hvis emnet skal have en bestemt funktion bagefter. Hvis det er tilfældet, så skal det gerne være så præcist som muligt, og præcision er netop en af de store fordele ved at benytte vandstråleskæring.

Snittet fra vandskæreren er nemlig meget fint og nøjagtigt, så hvis du er på udkig efter det bedste resultat til dine aluminium emner, så er der ingen tvivl om, at vandskæring burde stå allerøverst på din liste.

 

"Jeg vil vide mere om vandskæring"

Vil du gerne have lidt mere information, inden du beslutter dig for at benytte dig af vandskæring af dine emner i aluminium? Så kan du altid tage kontakt til Karsten på telefonen herunder.

Vi ser meget frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få en ekspertvurdering
af dit projekt

Ring til Karsten: 

+45 40 33 76 04