Your metal
solution partner.

tlf: 40 33 76 04


Vandskæring i stål

Hos INSERVICE har vi stor erfaring med at vandskære i stål for kunder med meget forskellige behov. Vi anbefaler gerne denne skæringsmetode til virksomheder, der har et stort behov for en stor grad af nøjagtighed.

Når det kommer til vandskæring af stål, bruger vi en kombination af vand og meget fint sand. Et 4000 bars vandtryk skubber sandkornene ned i materialet, som sliber sig igennem og giver et rigtig flot snit. 

Denne form for vandskæring er nødvendig i alle typer af hårde materialer, som stål naturligvis hører under.

Vandstråleskæring i stål med høj præcision

En af de helt store fordele ved vandskæring - eller vandstråleskæring som nogle ynder at kalde det - er, at man får meget præcise emner i en rigtig høj kvalitet. 

Præcisionen står vores CAD/CAM-programmeringssystem for, da det er med til at sikre, at formen bliver, som du gerne vil have det. Da selve processen bliver håndteret af maskiner, sikrer vi os samtidig, at der er en meget lille risiko for fejl i materialet, hvilket naturligvis også er vigtigt.

Vores erfaring med at vandskære i stål betyder, at vi har prøvet det meste, og at vi kan håndtere det meste. Uanset om det er store eller små opgaver, der skal løses, er vi klar til at hjælpe dig. Hos INSERVICE får du høj præcision og kvalitet leveret til tiden.

Få mere information om vandskæring i stål

Hvad end du er klar til vandskæring af dine emner i stål, eller du gerne vil vide mere om processen, så vil vi gerne hjælpe dig. Derfor kan du ringe til Karsten herunder, så han kan svare på dine spørgsmål og finde frem til de bedste løsninger til dig og din virksomhed.

Få en ekspertvurdering
af dit projekt

Ring til Karsten: 

+45 40 33 76 04