Your metal
solution partner.

tlf: 2085 3510


Konstruktion

Konstruktion og udvikling af forskellige produkttyper har gennem mange år været en fast del af arbejdsopgaverne hos INSERVICE. Vi har udviklet og produceret specialmaskiner og anlæg - alt sammen med et grundigt forarbejde på vores tegnestue.

Tegnestuen hos INSERVICE er altid 100% opdateret om den nyeste viden inden for 3D-tegninger og konstruktioner. Udviklingen af et produkt og en konstruktion sker altid i tæt samarbejde mellem tegnestuen og vores industriteknikere, værktøjsmagere, montører og smede. Et samarbejde der sikrer, at det tegnede produkt kan produceres.

Konstruktion af specialmaskiner

Vores kunder er meget forskellige, og derfor løser vi naturligvis også mange forskellige opgaver. 

Vi lever samtidig i en verden, hvor alt bliver mere og mere specialiseret, og derfor er der også mange af vores kunder, der er på udkig efter specialmaskiner, som passer til deres virksomheds behov.

En af INSERVICE helt stærke sider er, at vi kan være med helt fra udviklingsfasen og lave hele maskinen færdig med dokumenation og indkøring.

Processen starter oftest med, at vi mødes med kunden i idéfasen, hvor vi sammen finder ud af, hvordan maskinen skal se ud. På den måde finder vi hurtigt frem til, hvad maskinen skal kunne, og hvor meget den skal kunne yde. Når det er fastlagt, så tegner vi maskinen helt ned i detaljen.

Herefter går produktionsarbejdet i gang, hvor vi fremstiller maskinen, får den overfladebehandlet, og samler den i vores montagehal. Herefter udfører vi grundige test af maskinen og sikrer, at den kan alt, den skal kunne. Inden vi kører maskinen ud til kunden, sørger vi naturligvis også for, at al dokumentation er lavet, og at maskinen er CE-mærket. På den måde sørger vi for alt i udviklingen af en ny maskine, mens vores kunde kan fokusere på andre ting i deres forretning.

Hvis kunden allerede ved, hvordan deres maskine skal se ud, så går vi fluks i gang med at fremstille maskinen og tager præcis samme skridt, som havde vi selv tegnet maskinen. Vi tilbyder altid at vurdere tegninger og maskine på forhånd for at fange eventuelle småjusteringer. 

Vi har konstrueret maskiner inden for en bred vifte af brancher, og vi kan uden tvivl hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en specialmaskine til din produktion. Vores team har mange års erfaring med at fremstille de bedste maskiner til vores kunders behov. Med INSERVICE får du kvalitet til tiden med indbygget fleksibilitet. 

Konstruktion af komponenter

Det er dog ikke kun konstruktion af specialmaskiner, INSERVICE specialiserer sig i. Vi har også mere end 30 års erfaring med at konstruere komponenter til maskiner.

Hos INSERVICE har vi vores egne konstruktører, der fra morgen til aften sidder og 3D-tegner de komponenter, som vores kunder har behov for. Det er faktisk nok, at vores kunder sender en håndtegning på et stykke papir fra produktionen og sender et billede til os af det, hvorfra vi kan omdanne det til en 3D-fil og sætte gang i processen. 

I samme ombæring får vores kunder en kopi af produktet, som de selv kan gemme. Når produktet skal genbestilles, så kan man blot sende tegningen til os, som vi igen kan arbejde ud fra. Det er nemt og hurtigt, og det sikrer, at produktet er det samme hver gang. 

Hvis vores kunder selv kan tegne i 3D, så modtager vi blot en 3D-fil og en arbejdstegning på hvert emne. Arbejdstegningen udskriver vi som PDF-fil, hvor alle informationer står på, mens vi programmerer ud fra 3D-filen i CAD/CAM. Dette er med til at sørge for, at vores kunder så nemt som muligt kan bestille nye komponenter. 

Har du nogle maskiner eller komponenter, der skal fremstilles? Tag endelig kontakt til os ved at ringe til Flemming herunder. Vi er altid klar til at finde den bedste løsning på dit problem.

Få en ekspertvurdering
af dit projekt

Ring til Flemming: 

+45 20 85 35 10