Your metal
solution partner.

tlf: 40 33 76 04


Få udført din CNC-fræsning hos INSERVICE

 

Hos INSERVICE tilbyder vi også erfaren og professionel CNC-fræsning til forskellige typer emner og projekter. Det er din garanti for et flot finish på dine emner, en høj grad af nøjagtighed under processen og professionel projektstyring fra start til slut.

Når vi snakker om CNC-fræsning, så snakker vi i høj grad om en automatiseret og spåntagende proces. Processen resulterer i meget ensartede emner og det er fordi, at fræseren bearbejder emnerne efter maskinprogrammering og automatisering. CNC-fræsning kan derfor bruges til en række af både opgaver og projekter, men grundet den automatiserede proces, så er CNC-fræsning især naturlig at bruge, hvis du har behov for en stor mængde, ensartede emner.

Det har vi stor erfaring med hos INSERVICE og uanset, hvor stor eller lille din opgave eller dit projekt er, så står vi klar til at udføre den for dig, præcis som du ønsker det.

Igennem processen vil vi naturligvis have et tæt samarbejde med dig, og vi er også altid klar til at rådgive og sparre med dig, så du får den bedste løsning til din virksomhed.  Kontakt os via knappen nederst på siden.

Hvorfor vælge CNC-fræsning med INSERVICE?

 

CNC-fræsning bringer en lang række fordele med sig når det gælder automatisk og programmeret produktion – både til store projekter eller mindre opgaver. Med INSERVICE CNC-fræsning tilbyder vi:

  • Stor præcision - ned til den mindste millimeter på dine emner
  • Vi gør det muligt at masseproducere specialdesignede emner – alle med høj nøjagtighed
  • Lav fejlrate, da processen er programmeret og automatiseret
  • En alsidig proces, hvor bearbejdningen kan benyttes til en række forskellige opgaver og projekter
  • Fleksibilitet fra både de mest komplekse emner til de helt simple

Hvis du har nogle spørgsmål til CNC-fræsning, vores underleverandør arbejde eller vores andre services, så kan du altid kontakte Karsten på telefon herunder.

Få en ekspertvurdering af dit projekt

Ring til Karsten: 

+45 40 33 76 04