Your metal
solution partner.

tlf: 2085 3510


INSERVICE kompetencer:

Mere end 30 års erfaring med
bearbejdning af stål og metal

cnc-fræsning i metal, plast og fiber

CNC

Konstruktion

Smedearbejde

Vandskæring

Montage

 

Når du skal vælge en samarbejdspartner med kompetencer inden for metalindustrien, er det vigtigt at have fokus på virksomhedens erfaring, ekspertise og kvalitet.

Hos INSERVICE har vi mere end 30 års værdifuld erfaring i bearbejdning og arbejde med stål og metal, og vi er derfor blevet mange virksomheders foretrukne samarbejdspartner inden for CNC, konstruktion, smedearbejde, vandskæring og montage.

Hos INSERVICE udbygger og finpudser vi hele tiden vores evner, så vi bedre kan assistere dig og dine behov. Vi går meget op i at yde service af høj kvalitet. Vi er derfor EN9010 og ISO9001 certificeret, hvilket garanterer dig en høj kvalitet, af det arbejde som vi udfører for dig. Formålet med vores forskellige certificeringer er, at vi skal kunne stå inden for det arbejde og de produkter vi laver.

Med vores mangeårige erfaring inden for bearbejdning af stål og metal samt viden om materialernes egenskaber fungerer vi som en professionel samarbejds- og sparringspartner inden for metalindustrien. Du kan derfor trygt vælge INSERVICE til den kompetence, som du har brug for.

Har du brug for hjælp? Eller har du spørgsmål?
Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 20 85 35 10.

Få en ekspertvurdering
af dit projekt

Ring til Flemming: 

+45 20 85 35 10