Your metal
solution partner.

tlf: 2085 3510


CNC Bearbejdning

Hos INSERVICE kan vi tilbyde CNC-fræsning og CNC-drejning af alle slags materialer såsom stål, aluminium, rustfri stål, teknisk plast og mange andre forskellige metaltyper. Vores 3- og 5-aksede CNC-bearbejdningsmaskiner er blandt de nyeste af slagsen, hvorpå vi kan bearbejde både simple og mere komplicerede emner.

CNC-bearbejdning hos INSERVICE er ganske ukompliceret. Vi programmerer i MasterCam 3D og Multiaxis og modtager de fleste filformater. Vores tegnestue tegner nemt emnet ud fra jeres skitse eller model.

Hvad er CNC bearbejdning?

CNC-bearbejdning sker via en computerstyret maskine, og en person der programmerer maskinen. Det er med til at garantere en meget stor grad af nøjagtighed - helt ned til en hundrededel af en millimeters nøjagtighed.

Vores værktøjer bliver styret af denne computerstyrede CNC-maskine, hvor vores programmører indtaster de relevante data, som styrer, hvordan maskinen skal arbejde på emnerne. 

Eftersom det hele styres af en computer, sikrer vi, at en stor del af processen er gjort automatisk. Det mindsker risikoen for fejl, ligesom det gør det nemt at lave en masse ensartede emner, ligegyldigt hvor mange der skal bruges af dem. Førhen blev dette arbejde lavet på manuelle maskiner, men det tog både længere tid, og nøjagtigheden var ikke lige så stor. 

Forskellen på om CNC-bearbejdningen sker ved hjælp af en CNC-fræser eller en CNC-drejebænk, er derfor blot, hvordan emnerne bliver skåret ud. En CNC-drejebænk bliver ofte brugt til emner som aksler, hjul, cylindre og lignende, mens en CNC-fræser ofte bruges til emner med både indvendige og udvendige spor. 

Fordele ved CNC bearbejdning

Uanset om CNC-bearbejdningen sker ved hjælp af en fræser eller en drejebænk, så er der flere fordele ved at benytte sig af denne metode:

  • Meget nøjagtig og stor præcision
  • Meget hurtigere end ved manuel bearbejdning 
  • Kan producere mange ensartede emner
  • Få fejl da det er styret af maskiner
  • Emner kan designes, som du ønsker det
  • CNC-bearbejdning kan bruges til mange slags opgaver. Det kan både skabe de komplekse emner eller de mere simple. 

Hvis du har nogle spørgsmål til noget af det, så kan du kontakte Flemming på telefon herunder.

Få en ekspertvurdering af dit projekt

Ring til Flemming: 

+45 20 85 35 10