Your metal
solution partner.

tlf: 2085 3510


Kvalitetssikring

 

Hos INSERVICE udfører vi alle slags opgaver, når det kommer til maskiner. Uanset om du har brug for hjælp til montering, service eller vedligehold af dine maskiner, står INSERVICE klar med hjælpen. Vi bestræber at skabe en tryg og kompetent service, hvor der er styr på tingene.

For os er det ekstremt vigtigt at yde en service af høj kvalitet. Vi er derfor EN9010 og ISO9001 certificeret, for at du er garanteret en høj kvalitet af vores arbejde.

 

EN1090 Godkendelse - Materialer af høj kvalitet 

EN1090 er en standard for bærende stålkonstruktioner. Der stilles høje krav til kvaliteten - og den har vi nemlig helt i top.

Formålet med certificeringen er vi skal kunne stå inden for de produkter vi laver, og opfylde gældende EU lovgivning. Vi kan derfor stå inden for kvaliteten af vores færdige resultat, og du får en garanti for at vi kan levere CE-mærkede konstruktioner.

Vi er rigtig stolte over certificeringen som styrker vores fokus på tillid, kvalitet og høj service.

Se vores EN1090 certificering her

ISO9001 - kvalitetssikring i hele processen

ISO9001 certificeringen bruges som en international standard for kvalitetsstyringssystemer. Certificeringen er en bekræftelse af at vi overholder disse standarder, og er i stand til at levere produkter og servicer, der opfylder kundens krav og forventninger.

Vi er rigtig glad for at kunne levere den højeste kvalitet til kunden. Vi går op i at være i tæt dialog med dig, så vi sikre tillid og tilfredshed. Vi arbejderne løbene med at blive endnu bedre til det vi laver. Vi mener at der altid kan tages det ekstra skridt for kunderne - og det gør vi gerne!

Se vores ISO9001 certificering her

Få en ekspertvurdering
af dit projekt

Ring til Flemming: 

+45 20 85 35 10