Your metal
solution partner.

tlf: 40 33 76 04


Få udført din CNC-drejning hos INSERVICE

 

Hos INSERVICE tilbyder vi erfaren og professionel CNC-drejning af dine emner. Det giver dig både en høj grad af nøjagtighed, et flot finish på dine emner og professionel projektstyring.

Ligesom det er tilfældet med CNC-fræsning, så er vores CNC drejning en spåntagende bearbejdning, som betyder, at vi fjerner materialet fra dine emner ved vores maskiner og du ender med et flot og færdigt produkt – i præcis den form og omfang du ønsker.

Uanset størrelsen på din opgave eller projekt, kan vi hjælpe dig med at fremskaffe det præcise produkt, du mangler. Vi har kunder, hvor de ved præcist, hvad de vil have fremstillet og hvordan, mens vi med andre kunde er med lige fra idéfasen af. Det giver dig som kunde, en stor alsidighed da vi både kan varetage produktion alene, men også kan designe og være med under idéudviklingen – uanset størrelsen af produktet eller maskinen. Derudover har vi stor erfaring med mange forskellige typer opgaver, så du kan trygt kontakte os, uanset hvilken af de to processer du leder efter en samarbejdspartner til.

Hvis du har flere spørgsmål til os vedrørende vores CNC-bearbejdning, så er du altid velkommen til at kontakte os via knappen nederst på siden.

Hvorfor vælge INSERVICE til CNC-drejning?

 

Med vores årelange erfaring og kompetencesæt, så er der masser af grunde til at vælge INSERVICE til din CNC-drejning:

  • Høj nøjagtighed og stor præcision under CNC-drejningen
  • Vi benytter effektive og gennemprøvede processer, som forøger den traditionelle manuelle bearbejdning kraftigt
  • Vi faciliterer en massiv produktion af ensartede emner ud fra jeres ønskede mål og detaljer
  • Lav fejlrate grundet computerstyring og programmering under arbejdsprocessen
  • Jeres emner kan designes og ændres ned til den mindste detalje

 

Hvis du har nogle spørgsmål til INSERVICE eller vores rolle som underleverandør, så kan du henvende alle spørgsmål til Karsten på telefon herunder.

Få en ekspertvurdering af dit projekt

Ring til Karsten: 

+45 40 33 76 04