Your metal
solution partner.

tlf: 2085 3510


Smedearbejde

Smedearbejde hos INSERVICE består af en bred vifte af stålsatte løsninger for vores kunder. Vi er certificeret til at udføre CE-mærkede konstruktioner til byggebranchen i henhold til EN-1090 i udførelsesklasse 3.

Stålkonstruktioner, maskinfundamenter, specialmaskiner og værktøjer i aluminium, stål og rustfrit stål. Hos INSERVICE er vi eksperter i certifikatsvejsning båret på vores erfaring med rådgivning og produktion af maskinfundamenter, stålkonstruktioner, specialmaskiner og værktøjer.

Svejsning i aluminium

Vores smedeafdeling spænder bredt, når det kommer til at løse opgaver for vores kunder, men heldigvis har vi stor erfaring med at håndtere alle slags opgaver.

Svejsning i aluminium er blandt andet en af de opgaver, der foregår i vores smedeafdeling. Sammenlignet med andre metaller er aluminium af den blødere slags, og derfor kræver det en vis ekspertise at svejse i. Udover at være blødere end andre metaller, så har aluminium også en højere smeltetemperatur på ydersiden end svejsesiden, og det sætter krav til svejseren. 

Heldigvis har vi hos INSERVICE de rette medarbejdere på posten med den fornødne erfaring i at svejse i aluminium, som bliver foretrukket af mange, når man skal lave lettere konstruktioner. 

Vi laver blandt andet mange specialopgaver til vores kunder ud fra deres behov, og ingen opgave er for lille eller for stor til os. Uanset om det er en opgave til store speciallavede maskiner eller små beslag, der skal svejses, så kan vores smedeafdeling ordne det.

Vi svejser dog også i andre metaller som stål og rustfrit stål. Kontakt os derfor endelig, hvis du har brug for hjælp til svejsning af andre metaller end aluminium. 

Bukning af plade

Ved brug af kantbukning kan du forme og bukke plader i forskelligt metal, så de får den form, der passer til din maskine eller dit produkt. 

Metalpladerne bliver formet ved hjælp af vores presseværktøjer, der sikrer den ønskede form og vinkel på et emne.

Vi kan både klare store og små opgaver, og vi står også klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl, om kantbukning eller svejsning passer bedst til dit projekt. Vi går gerne det hele igennem med dig, inden vi går i gang med at bearbejde emnerne, så vi er sikker på, at vi har fundet den bedste fremgangsmåde for din virksomhed. 

Står du med en udfordring, som vores smedeværksted skal hjælpe dig med? I så fald kan du ringe til Flemming herunder, så vi kan finde den bedste løsning på dit problem.

Få en ekspertvurdering
af dit projekt

Ring til Flemming: 

+45 20 85 35 10