Your metal
solution partner.

tlf: 40 33 76 04


Vandskæring hos INSERVICE

 

Ved INSERVICE tilbyder vi vandskæring til virksomheder af alle slags størrelser. Uanset størrelsen på dit projekt, så er vandskæring en både miljøvenlig, men også effektiv bearbejdningsmetode.

Vandstråleskæring eller vandskæring er en relativ simpel proces, hvor der benyttes en kombination af rent vand eller vand og finkornet sand, til at skære igennem en lang række forskellige materialer. Metoden er specielt egnet til f.eks. skæring i stål eller aluminium, hvor INSERVICE har mange års erfaring.

Med vores årelange erfaring tilbyder vi skæring i en lang række materialer som f.eks. rustfri stål, aluminium, messing, kobber, titanium og mange flere. Du er derfor altid sikret et flot og gennemarbejdet resultat – uanset størrelsen på dit projekt. INSERVICE er med helt fra idéudviklingen til I står med det færdige emne i jeres hænder. Vores erfaring og kompetencer er jeres garanti for et trygt og effektivt samarbejde.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med vandskæring i stål, aluminium eller andre elementer, så er du velkommen til at kontakte os via linket nederst på denne side.

Hvorfor vælge INSERVICES vandskæring?

 

Vandstråleskæring er en miljøvenlige og effektiv skæremetode, som bringer en lang række fordele, hvilket gør det til en særdeles attraktiv procedure til forskellige typer af emner:

  • Emnet og materialet udsættes ikke for varme under processen
  • Vi benytter udelukkende vand og sand, og emnet deformeres derfor ikke
  • INSERVICES vandskæring er brugbar i en lang række af materialer
  • Processen benytter kun vand, sand og strøm, og er derfor særdeles miljøvenlig.
  • Vores CAD/CAM programmeringssystem giver præcise og fine snit på alle former for materiale
  • Med vores erfaring og kompetencer kan du effektivt benytte vandskæring i dit næste projekt

 

En pålidelig underleverandør er fundamentet for en problemfri produktion. Som underleverandør af vandskæringsløsninger tilbyder vi en række fordele, der gør os til det ideelle valg for dine vandskæringsbehov. Vi sørger for at du får leveret til tiden og i den højeste kvalitet.

 

Hvis du har spørgsmål til fordelene af vandskæring eller spørgsmål til vores processer, så kan du frit kontakte Karsten på telefon herunder.

Få en ekspertvurdering af dit projekt

Ring til Karsten: 

+45 40 33 76 04