Om IN Service

IN Service har gennem mere end 30 år været mange virksomheders foretrukne samarbejdspartner inden for smede- og maskinarbejde, CNC-bearbejdning, 3D-konstruktioner og vandskæring.

Vi løfter allerhelst hele opgaven fra konstruktionen i tegnestuen til montagen inden overlevering. Vi kan dog også klare enkelte dele, hvis du blot har brug for os til f.eks. CNC-bearbejdning.

Hos IN Service er du garanteret kort og sikker levering. Vi har stor erfaring som specialiseret underleverandør inden for bearbejdning af stål og metal, og hver dag samarbejder vi med en lang række virksomheder indenfor metalindustrien, der ønsker kvalitet til tiden med indbygget fleksibilitet. Hos os er kommandovejen kort. Det betyder, at du som kunde altid er i tæt kontakt med produktionen, hvis der opstår behov for omlægning eller justering af processen.

IN Service har hjemme i Karup, hvor virksomheden blev grundlagt i 1989. Lige siden dengang har vi fungeret som professionel samarbejds- og sparringspartner for metalindustrien.

Vælger du IN Service som samarbejdspartner, får du erfaring, ekspertise og knowhow smeltet sammen i en løsningsorienteret tilgang til din idé eller projekt.

Er du på udkig efter dit næste job? 

Medarbejderne hos IN Service træder hver dag ind ad døren til et moderne produktionsmiljø, hvor både stabilitet og dynamik præger arbejdsgangen. Humøret er godt, og der er stor villighed til udvikling. Vi vægter det sociale samvær højt, og det kan mærkes på værkstedet, hvor vores medarbejdere smøger ærmerne op, når der er ekstra travlt. Det afspejles i hurtig levering af højeste kvalitet.