Your metal
solution partner.

tlf: 2085 3510


CNC Bearbejdning

Hos INSERVICE kan vi tilbyde CNC-fræsning og CNC-drejning af alle slags materialer såsom stål, aluminium, rustfri stål, teknisk plast og mange andre forskellige metaltyper. Vores 3- og 5-aksede CNC-bearbejdningsmaskiner er blandt de nyeste af slagsen, hvorpå vi kan bearbejde både simple og mere komplicerede emner.

CNC-bearbejdning hos INSERVICE er ganske ukompliceret. Vi programmerer i MasterCam 3D og Multiaxis og modtager de fleste filformater. Vores tegnestue tegner nemt emnet ud fra jeres skitse eller model.

CNC Fræsning hos INSERVICE

Hos INSERVICE kan vi tilbyde dig CNC fræsning, der giver dig en meget høj grad af nøjagtighed og en flot finish på dine emner.

Når man snakker om CNC-fræsning, så snakker man i høj grad om en automatiseret, spåntagende proces, hvor du får meget ensartede emner, fordi fræseren laver emnerne præcis, som vi programmerer den til det. 

CNC-fræsning kan bruges til mange typer af opgaver, men grundet den automatiserede proces, så er den især naturlig at bruge, når man har behov for mange emner, der skal være ens. 

Det har vi stor erfaring med hos INSERVICE, og uanset hvor stor eller lille din opgave er, så står vi klar til at udføre den for dig, præcis som du ønsker det. Igennem processen vil vi naturligvis have et tæt samarbejde med dig, og vi er også altid klar til at rådgive og sparre med dig, så du får den bedste løsning til din virksomhed. 

CNC Drejning hos INSERVICE

Hos INSERVICE kan vi også tilbyde dig CNC-drejning af dine emner, som også giver en meget høj grad af nøjagtighed og den samme flotte finish på dine emner.

Ligesom det er tilfældet med CNC-fræsning, så er CNC drejning en spåntagende bearbejdning. Det betyder i al sin enkelthed, at vi fjerner materiale fra et emne med maskinen og ender ud med dit færdige produkt, nøjagtigt som du gerne vil have det. 

Uanset størrelsen på din opgave kan vi hjælpe dig med at fremskaffe det produkt, du mangler. Vi har flere kunder, der ved, hvilket emne de gerne vil have lavet, mens andre tager os med i processen fra idéfasen, når de skal have udviklet et nyt emne, produkt eller maskine. Vi har stor erfaring med begge typer af opgaver, så du kan trygt kontakte os, uanset hvilken af de to processer du leder efter en samarbejdspartner til.

Hvis du har nogle spørgsmål til vedrørende CNC-bearbejdning, så er du velkommen til at tage kontakt til os nederst på denne side.

Hvad er CNC bearbejdning?

CNC-bearbejdning sker via en computerstyret maskine, og en person der programmerer maskinen. Det er med til at garantere en meget stor grad af nøjagtighed - helt ned til en hundrededel af en millimeters nøjagtighed.

Vores værktøjer bliver styret af denne computerstyrede CNC-maskine, hvor vores programmører indtaster de relevante data, som styrer, hvordan maskinen skal arbejde på emnerne. 

Eftersom det hele styres af en computer, sikrer vi, at en stor del af processen er gjort automatisk. Det mindsker risikoen for fejl, ligesom det gør det nemt at lave en masse ensartede emner, ligegyldigt hvor mange der skal bruges af dem. Førhen blev dette arbejde lavet på manuelle maskiner, men det tog både længere tid, og nøjagtigheden var ikke lige så stor. 

Forskellen på om CNC-bearbejdningen sker ved hjælp af en CNC-fræser eller en CNC-drejebænk, er derfor blot, hvordan emnerne bliver skåret ud. En CNC-drejebænk bliver ofte brugt til emner som aksler, hjul, cylindre og lignende, mens en CNC-fræser ofte bruges til emner med både indvendige og udvendige spor. 

Fordele ved CNC bearbejdning

Uanset om CNC-bearbejdningen sker ved hjælp af en fræser eller en drejebænk, så er der flere fordele ved at benytte sig af denne metode:

  • Meget nøjagtig og stor præcision
  • Meget hurtigere end ved manuel bearbejdning 
  • Kan producere mange ensartede emner
  • Få fejl da det er styret af maskiner
  • Emner kan designes, som du ønsker det
  • CNC-bearbejdning kan bruges til mange slags opgaver. Det kan både skabe de komplekse emner eller de mere simple. 

Hvis du har nogle spørgsmål til noget af det, så kan du kontakte Flemming på telefon herunder.

Få en ekspertvurdering
af dit projekt

Ring til Flemming: 

+45 20 85 35 10